Kamerarendszerek

Kamerarendszerek

Cégünk a Panasonic megkeresésére hazai terepen úttörőként, 1994-ben kezdett el videofelügyeleti és kapcsolódó rendszerek számítógépes vezérlési és felügyeleti szoftvereinek fejlesztésével, telepítésével és üzemeltetésével foglalkozni.

A „CityGuard” elnevezésű, teljesen saját fejlesztésű rendszert több lépcsőben, az egyes telepítések műszaki és üzemeltetési tapasztalataira építve hoztuk létre. A rendszer különböző verziói kerültek telepítésre többek között az 5., 8., 9., 2. és a 7. kerületben az 1998-2014 időszakban saját szoftverként, kiegészítve szintén általunk gyártott hardver eszközökkel.

Mivel a rendszer alapvetően hagyományos analóg SD kamerákra és analóg cctv eszközökre épült, az IP alapú megoldások elterjedésével és a gyári megfigyelő rendszerek piacra kerülésével a saját rendszer további fejlesztése és támogatása gazdaságtalanná vált.

Éppen ezért, alapozva a sokéves telepítési és üzemeltetési tapasztalatainkra, áttértünk a kész IP, HD- CVI, HD TVI rendszerek telepítésére és üzemeltetésére. Elsősorban a Hikvision, a Dahua, Axis és speciális esetekben a Dallmeier termékeivel dolgozunk, amelyekkel számos rendszer és többszáz kamera telepítése során már sokéves tapasztalatot gyűjtöttünk.

Az IP alapú rendszerek nem csak a felbontásban hoztak ugrást, de általában komplett hw/sw rendszerként léptek a piacra mindent egybefogva az IP kamerától az NVR-en keresztül a PC/Mac management szoftverig, biztosítva az internetes és okostelefonos elérést is. Ráadásul ezek mögött olyan nagy gyártók állnak mint a Hikvision, a Dahua, Axis stb. amelyek piacképes áron kínálják a komplett IP-s megfigyelőrendszereket, és hosszú távon is biztosítják a megfelelő alkatrész utánpótlást és szerviz szolgáltatást.

Egy hatékony kamerarendszer kiépítése nem csak a megfelelő technológia kiválasztását és telepítését jelenti, hanem a kitűzött megfigyelési feladathoz legjobban illő rendszer topológia és működési ügymenet kidolgozását is, beleértve a távoli elérési lehetőségeket ill. ma már a GDPR megfelelőségi szempontok szerinti üzemeltetés feltételeinek a kialakítását is.

Az alábbiakban néhány általunk gyakran használt jellegzetes eszközt mutatunk be a Hikvision és a Dahua termék kínálatából.

HIKVISION DS-2CD2083G0-I 8 MP(4K) IR Fixed Bullet Network Camera

HIKVISION DS-2AE5232TI-A 2 MP IR Turbo 5-Inch Speed Dome

HIKVISION DS-7604NI-K1/4P Embedded Plug & Play 4K NVR

HIKVISION DS-7316HUHI-K4/16S Turbo HD DVR

DAHUA 4K IR Long-distance Vari-focal ePoE Bullet kamera

DAHUA 4K IR Vari-focal ePoE Dome kamera

DAHUA 4MP 30x IR HD CVI speed dome kamera

DAHUA NVR4216 16 csatornás hálózati rögzítő

Cégünk sok évtizedes fejlesztési és telepítési tapasztalataira támaszkodva vállalja komplett video megfigyelő rendszerek (IP, HD TVI, HD CVI, AHD, vegyes) tervezését, kiépítését és üzemeltetését családi házak, telephelyek, irodaépületek, közterületi megfigyelő rendszerek számára az ország egész területén. Igény esetén speciális célú megfigyelő rendszerekhez, mint például autó-és motor versenypályák, tesztpályák, vezetéstechnikai pályák számára  saját fejlesztésű, egyedi kiegészítő eszközöket (vezérlő elektronikák, kezelő pultok, vezérlő szoftverek stb.) szállítunk. Ilyen rendszereink működnek többek közt a Hungaroringen és a Slovakiaringen is.

Szolgáltatásaink:

  • Ingyenes igényfelmérés
  • Rendszer tervezés
  • Eszközök és anyagok szállítása
  • Telepítés és felprogramozás
  • Betanítás
  • Üzemeltetés

Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Megoldást szállítunk nem csak tárgyakat!

logo

A Cognitech Intelligens Technológiák Kft az 1990-es alapítású Cognitech Informatikai Kft., utódcége, melyet annak idején a Számalk és az MTA SZTAKI mesterséges intelligencia fejlesztésekkel foglalkozó néhány munkatársa hozott létre dr. Koch Péter, a Számalk Szakértő Rendszerek Kutató Laboratóriuma vezetőjével az élen. Az alapítók között magasan képzett informatikus, villamosmérnök és matematikus munkatársak voltak.

©2024 Cognitech Intelligens Technológiák Kft. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 19. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső