GARRETT fémdetektorok

GARRETT fémdetektorok

Az amerikai GARRETT cég a fémdetektorok piacának vezető szereplője. Rendkívül megbízható és sokoldalú eszköz palettájának köszönhetően jelen van a világ repülőterein, a bankokban, nagykövetségeken, határátkelő helyeken, közintézményekben vagy vállalati recepciók ellenőrző pontjain  csakúgy, mint a termelő üzemekben és raktárakban.
Image

A termékpaletta a kézi fémdetektoroktól a fémkereső beléptető kapukon át a talajszkennerekig és a vízalatti fémdtetektálást lehetővé tevő eszközökig terjed.

A GARRETT eszközei egyaránt alkalmasak rendészeti, katonai, ipari de akár civil és hobbi alkalmazási területeken történő használatra is. Nélkülözhetetlen eszközök a repülőterek, állami és egyéb közintézmények védelmére, a terrorelhárítás elleni harcban, de kitűnően használhatóak  a vállalatok, raktárak és logisztikai központok értékeit képező eszközök, alapanyagok vagy készáruk illetéktelen kivitelének megakadályozására.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a GARRETT eszközcsalád mindig a legkorszerűbb technológiákra épül így biztosítva az egyre precízebb detektálást és a kézreeső, könnyű használhatóságot.

 

Cégünk a helyszíni igényfelméréstől a telepítésen és programozáson át a rendszer menedzsment szolgáltatásokig vállalja GARRETT fémdetektor kapuk, kézi detektorok és talajszkennerek szállítását és telepítését.

Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Megoldást szállítunk nem csak tárgyakat!

logo

A Cognitech Intelligens Technológiák Kft az 1990-es alapítású Cognitech Informatikai Kft., utódcége, melyet annak idején a Számalk és az MTA SZTAKI mesterséges intelligencia fejlesztésekkel foglalkozó néhány munkatársa hozott létre dr. Koch Péter, a Számalk Szakértő Rendszerek Kutató Laboratóriuma vezetőjével az élen. Az alapítók között magasan képzett informatikus, villamosmérnök és matematikus munkatársak voltak.

©2024 Cognitech Intelligens Technológiák Kft. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 19. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső