Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek

A beléptető rendszerek feladata a védendő területre történő belépés ill. az onnnan történő kilépés ellenőrzése és szabályozása. Minden ilyen rendszer rendelkezik a ki-és belépések adatait tároló megoldással, sőt a legtöbbjük komplett munkaidő nyilvántartást is biztosít a területen történő tartózkodás szabályozásán és nyilvántartásán túl. Cégünk ilyen irányú feladatait elsősorban a CRYPTEX rendszerrel oldja meg, de használjuk a SEAWING rendszert is.
Image

A CRYPTEX rendszer kedvező ár/érték aránya, sokoldalúsága és egyszerű kezelhetősége miatt az egyik legnépszerűbb termék a piacon. Kültéri és beltéri működtetésre egyaránt alkalmas, akár 20.000 kártyát is képes kezelni, saját memóriájában pedig 100.000 esemény tárolható.

Természetesen a rendszer kezeli a kártyákhoz és egyéb azonosítókhoz tartozó személyek belépési és a védett területen belüli mozgási jogosultságát. Noha a rendszer számítógép nélkül, önállóan is működik, a jól áttekinthető magyar nyelvű szoftver segíti a beléptető rendszer beállítását, az adatlekérdezést, a real-time monitorozást és a munkaidő nyilvántartást.

A rendszer az egy és kétirányú beléptetéseket is kezeli és egy rendszeren belül akár 128 vezérlőig is bővíthető. Mód van a több belépési pontos rendszereken belül különböző logikák létrehozására, így pl. ha egy kijelölt ajtó nyitva van, a többi zárva marad. Az azonosítást többféle eszközzel is támogatja a CRYPTEX: kártyás, kódos, ujjlenyomatos vagy vegyes azonosítás is lehetséges egy rendszeren belül.

Cryptex CR-F1006

Önálló 1 ajtós beléptetésvezérlő, ujjlenyomat és proximity kártyás azonosítással.

A CRYPTEX-el az egy-két ajtótól akár 512 belépési pontig terjedő méretű rendszerek is kiépíthetők, és a lefedhető terület is nagy: a rendszervezérlő a számítógéptől akár 1200 méterre is lehet, a leolvasó terminál és a vezérlő távolsága pedig 50-60 méterig terjedhet. A rendszer a kommunikációt soros vonalon (RS232/485) és TCP/IP hálózaton keresztül valósítkja meg, így könnyítve meg a számítógépes csatlakozást.

A CRYPTEX beléptető rendszer nem csak hagyományos ajtók esetében, hanem sorompók, automata ajtók, forgóvillák, ipari kapuk, társasházi teremgarázsok és parkoló rendszer esetében is alkalmazható. Automata kapuk esetében 30-40 felhasználó felett a CRYPTEX beléptető rendszer nem csak biztonságosabb, de olcsóbb is, mint a távirányítás.

Cryptex CR-F08 Munkaidő kezelő terminál

Intelligens terminál, megfelelő jogosultsággal a terminálon is sok minden elvégezhető, ami a PC-s szoftverből, üdvözlő üzenetet is tud, valamint kiírja az LCD kijelzőjén az azonosított ujjlenyomathoz tartozó nevet.

Van rajta „Érkezés”, „Távozás” gomb, amit le kell nyomni az ujjlenyomat leolvasás mellett, de ha elfelejtik, akkor sincs gond.

Cryptex kontroller panel szoftver

A Cryptex® kontroller panelekhez egy ingyenes programozói és felhasználói szoftver áll rendelkezésre, amely segítségével a beléptető rendszerünk sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű ajtónyitás és zárás.

A szoftver a konfiguráláson túl biztosítja, hogy csak az arra jogosult személyek és csak
a meghatározott időben lépjenek be bizonyos területekre. A munkaidő nyilvántartó rendszer segítségével nyomon követhetjük, hogy alkalmazottaink mennyi időt töltenek munkával.

Ezek eléréséhez kínál megoldást a Cryptex® beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer széles funkcionalitásával.

CR-746 M asztali kártyaolvasó (MIFARE)

Megnevezés CR-746 M
Kontroller panelhez illeszthető: nem
Kommunikációs interfész: USB
RFID kártya olvasási távolság: 2-4 cm
RFID kártya olvasási frekvencia: 13,56 MHz
LED visszajelzés: igen
Tápellátás: 5 V DC USB portról
Burkolat anyaga: Műanyag
Méretek: (Szé x Ma x Mé) 70 x 109 x 12 mm
Kimenetek: USB

Cryptex CR-302 R / 4 Önálló 1 ajtós beléptetésvezérlő, proximity kártyás és/vagy PIN kód azonosítással.

Jogcímtasztatúrás olvasó (4 jogcím):

  • Munkába bejelentkezés
  • Munkából kijelentkezés
  • Szünetre ki
  • Szünetről vissza

Egyszerű és gyors felhasználó hozzáadás és kezelés a billentyűzetről vagy az ingyenes Attendance Management szoftveren keresztül.
Bármely más (nem csak Cryptex) szabvány 26-bit Wiegand protokollt használó beléptető modulhoz illeszthető!

Cryptex CR-K603 Beltéri, önállóan használható, vandálbiztos beléptető terminál 125 Khz-es EM-ID kártyákhoz.

1 ajtós beléptetésvezérlő, proximity kártya és /vagy PIN kód azonosítással.
Egyszerű és gyors felhasználó hozzáadás és kezelés a számbillentyűzeten keresztül.
Vandálbiztos kártyaolvasóként is használható kontroller panelekhez.

Cryptex CR-K605 Önállóan használható, kültéri, vandálbiztos beléptető terminál 125 Khz-es EM-ID kártyákhoz.

1 ajtós beléptetésvezérlő, proximity kártya és /vagy PIN kód azonosítással.
Egyszerű és gyors felhasználó hozzáadás és kezelés a számbillentyűzeten keresztül.

CR-Tag Color B/EM

125 KHz-es működési frekvenciájú passzív RFID Tag (azonosító chip).

Cryptex CR-K741 RB EM-ID (125 KHz-es) proximity kártyaolvasó számtasztatúrával

fekete színben 26-bit Wiegand kimeneti formátummal.

Cryptex CR-1200 Ujjlenyomat és kártya segédolvasó.

Csak segédolvasóként használható a CR-F1006 mesterterminállal.
Minden adat és program a mesterterminálban tárolódik.

Cryptex CR-531 RW

EM-ID (125 KHz-es) proximity kártyaolvasó, fehér színben 26-bit Wiegand kimeneti formátummal.

Cryptex CR-K641 RB

EM-ID (125 KHz-es) proximity kártyaolvasó számtasztatúrával, fekete színben 26-bit Wiegand kimeneti formátummal.

Cégünk a helyszíni igényfelméréstől a telepítésen és programozáson át a rendszer menedzsment szolgáltatásokig vállalja beléptető rendszerek kiépítését és igény esetén integrálását épület automatizálási megoldásokba.

Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Megoldást szállítunk nem csak tárgyakat!

logo

A Cognitech Intelligens Technológiák Kft az 1990-es alapítású Cognitech Informatikai Kft., utódcége, melyet annak idején a Számalk és az MTA SZTAKI mesterséges intelligencia fejlesztésekkel foglalkozó néhány munkatársa hozott létre dr. Koch Péter, a Számalk Szakértő Rendszerek Kutató Laboratóriuma vezetőjével az élen. Az alapítók között magasan képzett informatikus, villamosmérnök és matematikus munkatársak voltak.

©2024 Cognitech Intelligens Technológiák Kft. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 19. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső